Bencze Show Időutazás

Bencze show

Egy okfejtés szerint az időutazás a múltba azért nem működik, mert az időutazó miatt olyan változások történnek a múltban, hogy az ismert jelen nem jöhetne létre.

Eddig a magyarázkodás, na de mi a valóság?
A valóság több száz rögzített múltbéli Bencze Show, amit most szép lassan újra előveszünk. Szembesítjük önmagukkal azokat a sztárokat, akik több évtized alatt Bencze Attila vendégei voltak.

Akkor és most. Feltesszük nekik ugyan azt a kérdést. Vajon emlékeznek-e rá, vajon ugyan úgy gondolják e? És még valami, vajon ugyan úgy néznek-e ki? Ígérjük meglepetés lesz bőven! A humorról, megemlékezésről és megdöbbenésről már nem is beszélve… Izgalmas dolog látni, ahogy reagálnak önmagukra, ahogy fürkészik egykori fiatalságukat.

Az előkészületek után, túl a rengeteg átnézett felvételen most bizton mondhatjuk, nem akármilyen érték van a kezünkben. Szerénytelenség nélkül állítjuk, a hazai televíziózásban egyedül álló archívum ez. Olyan korlenyomat, ami követeli az időutazást!

Mi pedig engedünk ennek az érzésnek. A YouTube pedig tökéletes felület erre. Rászabadítjuk a közösségre ezt a műsort, és jóérzéssel hátradőlünk, hogy örömünket leljük benne. Mert ez egy jó dolog. Talán hosszú tévés munkánk során a legjobb…
Győződjetek meg róla…